Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Broilerifilee, marinoimaton44g47kcal10.1g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juuriselleri 3.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka31g11kcal0.9g1.5g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.3g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.3g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g256kcal26.2g26.8g4.2g3.2g
Valittu annoskoko293g128kcal13.1g13.4g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna147g64kcal6.6g6.7g1.1g0.8g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197095