Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.3g6.6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Keittojuures, Pirkka63g16kcal0.6g2.8g0.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g31g47kcal6.3g0g2.5g0g
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g181kcal16g14.2g6.6g3.2g
Valittu annoskoko293g90kcal8g7.1g3.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna147g45kcal4g3.6g1.7g0.8g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.4g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139