Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto27g77kcal5.2g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g728kcal46.8g14g53.6g7.4g
Valittu annoskoko293g364kcal23.4g7g26.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna147g182kcal11.7g3.5g13.4g1.9g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158