Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)47g49kcal7.5g0.9g1.6g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Munakoiso 63g14kcal0.3g1.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kikherne säilötty Bonduelle42g54kcal2.7g8.3g1.2g2.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.3g12kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g387kcal24.2g37g14.4g12g
Valittu annoskoko293g194kcal12.1g18.5g7.2g6g
Annoskoko puolitettuna147g97kcal6.1g9.3g3.6g3g
Arvot/100g100g66kcal4.1g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880