Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka68g206kcal6.5g41.2g1.4g10.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g412kcal13g82.4g2.8g20.2g
Valittu annoskoko294g206kcal6.5g41.2g1.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna147g103kcal3.3g20.6g0.7g5.1g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742