Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g94g38kcal0.5g11.2g0.2g0g
Juuressose Pirkka 500g94g38kcal0.7g8.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.4g24kcal1.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g251kcal5.8g39.4g10.2g0g
Valittu annoskoko294g125kcal2.9g19.7g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna147g63kcal1.5g9.9g2.6g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522