Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)50g175kcal6.4g34.9g1g1.6g
Tonnikala öljyssä 56g107kcal15.3g0g5.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g56g16kcal0.6g2.7g0.2g1.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g16g45kcal5.2g0.2g2.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g906kcal57.8g85g37.2g8g
Valittu annoskoko294g453kcal28.9g42.5g18.6g4g
Annoskoko puolitettuna147g227kcal14.5g21.3g9.3g2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139