Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu56g81kcal9g1.4g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.2g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g328kcal22.4g31.6g11.8g3g
Valittu annoskoko294g164kcal11.2g15.8g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna147g82kcal5.6g7.9g3g0.8g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774