Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Herne, kuivattu, Rainbow500g1410kcal89.5g317.5g4.5g50g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g4040kcal319.8g635.6g81.8g100g
Valittu annoskoko2930g2020kcal159.9g317.8g40.9g50g
Annoskoko puolitettuna1465g1010kcal80g158.9g20.5g25g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128