Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl30g264kcal0g0g30g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)480g643kcal96g0g28.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g500kcal28g6.8g40g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1000g410kcal14g81g3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g600g390kcal9.6g90g0.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g500g750kcal8g17.5g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g6586kcal356.8g390.6g407.6g0g
Valittu annoskoko2930g3293kcal178.4g195.3g203.8g0g
Annoskoko puolitettuna1465g1647kcal89.2g97.7g101.9g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267