Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 334g230kcal16.9g31.2g1.3g10.3g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 534g1166kcal97.6g0g87g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5864g2824kcal230.6g68.2g176.8g22.6g
Valittu annoskoko2932g1412kcal115.3g34.1g88.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna1466g706kcal57.7g17.1g44.2g5.7g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401