Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 320g708kcal56g0g54.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl12g107kcal0g0g12g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.6g5.1kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali320g68kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Paprika keltainen 136g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka72g7.9kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5864g2007kcal128.8g46.4g144g23.8g
Valittu annoskoko2932g1003kcal64.4g23.2g72g11.9g
Annoskoko puolitettuna1466g502kcal32.2g11.6g36g6g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532