Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2248g764kcal4.5g159.6g6.7g40.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)225g1619kcal1.8g1.8g179.9g0g
Sokeri 191g776kcal0g190.9g0g0g
Kaurahiutale 270g1010kcal39.1g153.8g19.7g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g8337kcal90.8g1012.2g412.6g135g
Valittu annoskoko2934g4168kcal45.4g506.1g206.3g67.5g
Annoskoko puolitettuna1467g2084kcal22.7g253.1g103.2g33.8g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408