DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 158g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkokaali keräkaali 1755g487kcal20.9g71.3g3.5g36.9g
Voi vähäsuolainen 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Siirappi 50g149kcal0g36.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha844g1401kcal160.3g0g84.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g5141kcal371.4g238.2g280.8g79.2g
Valittu annoskoko2934g2571kcal185.7g119.1g140.4g39.6g
Annoskoko puolitettuna1467g1285kcal92.9g59.6g70.2g19.8g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464