Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)309g123kcal3.4g22.2g1.5g4.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g221g166kcal12.2g26.5g1.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus125g425kcal28.8g66.3g4.6g7.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g626g375kcal10g75.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5870g3414kcal239.8g385.2g93.6g24.6g
Valittu annoskoko2935g1707kcal119.9g192.6g46.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna1468g853kcal60g96.3g23.4g6.2g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196