Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 134g92kcal6.8g12.5g0.5g4.1g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 267g94kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Pestokastike, yrttikastike 100g489kcal8.2g1.4g50g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)601g781kcal108.1g13.2g36.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g3795kcal284.8g176.2g217g40.8g
Valittu annoskoko2936g1898kcal142.4g88.1g108.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna1468g949kcal71.2g44.1g54.3g10.2g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794