Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g328kcal0.5g0.2g36.7g0g
Sokeri 90g364kcal0g89.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)90g114kcal9.9g0.3g8.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g45kcal2.2g1.3g2.6g3.7g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g2079kcal35.2g261.8g96g10.8g
Valittu annoskoko294g1039kcal17.6g130.9g48g5.4g
Annoskoko puolitettuna147g520kcal8.8g65.5g24g2.7g
Arvot/100g100g353kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249