Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 30g8kcal1g0.9g0g0g
Valio voi30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 23g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g300kcal0g74.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g2041kcal20.6g307.2g79.8g5.6g
Valittu annoskoko294g1021kcal10.3g153.6g39.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna147g510kcal5.2g76.8g20g1.4g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416