Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 187g118kcal5.6g9g6.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta61g218kcal7.9g42.5g1.3g2.1g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g858kcal37.4g103.2g31.6g4.2g
Valittu annoskoko294g429kcal18.7g51.6g15.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g215kcal9.4g25.8g7.9g1.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356