Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 176g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki44g40kcal6.6g1.1g0.9g0g
Sipuli kuivattu 4.4g12kcal0.5g1.5g0.1g1.5g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g502kcal31.8g38.8g22.4g6.6g
Valittu annoskoko294g251kcal15.9g19.4g11.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna147g126kcal8g9.7g5.6g1.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470