Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.9g4.9kcal0.2g0.4g0.2g0g
Vesi165g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.1g20kcal1.3g0g1.6g0g
Kirjolohifilee 28g46kcal4.6g0g3g0g
Juuriselleri 7.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g227kcal14.6g18g9.8g2.8g
Valittu annoskoko294g114kcal7.3g9g4.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna147g57kcal3.7g4.5g2.5g0.7g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3.1g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411