Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto15g50kcal2.9g0g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 73g91kcal15.3g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g41g25kcal0.2g6.1g0g0.6g
Punajuuri 35g13kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g732kcal41g28g50.4g6.6g
Valittu annoskoko294g366kcal20.5g14g25.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna147g183kcal10.3g7g12.6g1.7g
Arvot/100g100g125kcal7g4.8g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185254