Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 70g9kcal0.8g0.7g0.1g0.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 41g56kcal1.1g9.9g0.9g1.4g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g23g7.7kcal0.9g0.6g0.2g0.4g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Kurkku 64g7kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 23g87kcal5.2g0g7.5g0g
Auringonkukkaöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.8g1.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g506kcal17.8g30.4g33.8g8.4g
Valittu annoskoko294g253kcal8.9g15.2g16.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna147g126kcal4.5g7.6g8.5g2.1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381