Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)30g57kcal3.6g7g1.4g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g100g150kcal16g4g8g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g2.5g6.5kcal0.3g0.6g0.3g0g
Ruohosipuli, tuore25g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Soijakastike 30g18kcal1.5g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g537kcal48.2g37.6g20g5g
Valittu annoskoko294g269kcal24.1g18.8g10g2.5g
Annoskoko puolitettuna147g134kcal12.1g9.4g5g1.3g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676