Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)117g130kcal26.9g0g2.3g0g
Paprika keskiarvo 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Pesto, punainen Eldorado29g144kcal1.6g3.3g13.8g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g73g241kcal8.8g49.7g1.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1143kcal78.4g115g41.4g13.2g
Valittu annoskoko294g571kcal39.2g57.5g20.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna147g286kcal19.6g28.8g10.4g3.3g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615