Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl37g135kcal4.5g26.6g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)45g137kcal4.4g27.5g0.9g6.5g
Fariinisokeri66g266kcal0g65.4g0g0g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.6g0g
Muna, annos 60g23g20kcal1.7g0.2g1.4g0g
Mustikka metsä- 67g30kcal0.3g4.3g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1989kcal23.2g248.6g98.2g17.4g
Valittu annoskoko294g995kcal11.6g124.3g49.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna147g497kcal5.8g62.2g24.6g4.4g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592