Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 58g133kcal11.1g0g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 117g89kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g20g55kcal2.7g0g4.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 58g37kcal1.8g2.8g2g0g
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g668kcal38.4g44.8g35.8g3.4g
Valittu annoskoko294g334kcal19.2g22.4g17.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna147g167kcal9.6g11.2g9g0.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354743