Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mustikka metsä- 56g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Hermesetas -neste1.9g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g670kcal29.8g110.2g9.4g8.6g
Valittu annoskoko294g335kcal14.9g55.1g4.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna147g168kcal7.5g27.6g2.4g2.2g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321