Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1254kcal36.4g227.8g18g11.4g
Valittu annoskoko294g627kcal18.2g113.9g9g5.7g
Annoskoko puolitettuna147g314kcal9.1g57g4.5g2.9g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414