Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g7.5g26kcal0g0.2g2.8g0g
Becel juokseva, annos 10g17g115kcal0g0g12.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g75g333kcal5.3g50.8g14.7g2.6g
Vispikerma Flora 20%62g137kcal1.9g3.1g12.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g32g181kcal2.7g17.8g11g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g19g102kcal0.9g11g6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.7g13kcal3.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g2063kcal36.4g218.4g120g5.2g
Valittu annoskoko294g1032kcal18.2g109.2g60g2.6g
Annoskoko puolitettuna147g516kcal9.1g54.6g30g1.3g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.2g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963