Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 47g16kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kurkku,tuore 100g117g11kcal0.7g1.6g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)125g75kcal4.2g5.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g218kcal10.2g18g9g0g
Valittu annoskoko294g109kcal5.1g9g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna147g55kcal2.6g4.5g2.3g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712