Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sitruuna kuorittu 1.6g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.9g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g47g56kcal9.9g0g1.9g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss16g8.3kcal0.9g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g291kcal25.8g34g4.4g6.8g
Valittu annoskoko294g146kcal12.9g17g2.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna147g73kcal6.5g8.5g1.1g1.7g
Arvot/100g100g50kcal4.4g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491