Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g68kcal3.8g10.6g0.2g4.2g
Valittu annoskoko294g34kcal1.9g5.3g0.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g17kcal1g2.7g0.1g1.1g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985