Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.5g3g24.3g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.4g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g1825kcal54.8g14.6g171g0g
Valittu annoskoko295g913kcal27.4g7.3g85.5g0g
Annoskoko puolitettuna147g456kcal13.7g3.7g42.8g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903