Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g30g38kcal4.5g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä23g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g162kcal11.8g11.8g8.2g4.2g
Valittu annoskoko295g81kcal5.9g5.9g4.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g41kcal3g3g2.1g1.1g
Arvot/100g100g28kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391