Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g68g23kcal0.1g4.8g0.2g1.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g68g57kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g406kcal0g0g45.1g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.2g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)68g250kcal9.5g37.2g5.4g7.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g1757kcal20.8g178.6g102.2g19.6g
Valittu annoskoko295g879kcal10.4g89.3g51.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna147g439kcal5.2g44.7g25.6g4.9g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.3g17.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864