Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Naudanliha keskiarvo 113g172kcal21.7g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Hapankaali (Rasilainen)56g10kcal1g1g0.2g1.1g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Smetana3.4g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g500kcal48.6g25.4g22.6g5.6g
Valittu annoskoko295g250kcal24.3g12.7g11.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna147g125kcal12.2g6.4g5.7g1.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032