Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu113g248kcal9.6g7.3g20.3g1.6g
Ketsuppi, Felix8.4g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Sinappi 8.4g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka39g22kcal0.2g5.4g0g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio70g46kcal1.1g3g3.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)56g146kcal14.6g0.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g961kcal52g39g67.8g4.2g
Valittu annoskoko295g481kcal26g19.5g33.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g240kcal13g9.8g17g1.1g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493