Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g48g96kcal8.2g1g6.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%18g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g387kcal20.8g31g18.2g2.2g
Valittu annoskoko295g193kcal10.4g15.5g9.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna148g97kcal5.2g7.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395