Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1166g326kcal7g69.4g2.3g29.1g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)233g128kcal44.3g9.3g9.3g1.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 233g697kcal42g2.8g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g2510kcal194.2g177.8g152g65g
Valittu annoskoko2940g1255kcal97.1g88.9g76g32.5g
Annoskoko puolitettuna1470g628kcal48.6g44.5g38g16.3g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536