Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1401g477kcal2.8g99.5g4.2g25.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)673g2489kcal94.2g370g53.8g74g
Sokeri 280g1138kcal0g280g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 561g2985kcal1.8g2g336.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.2g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g14368kcal198.6g1547.6g789.6g198.4g
Valittu annoskoko2940g7184kcal99.3g773.8g394.8g99.2g
Annoskoko puolitettuna1470g3592kcal49.7g386.9g197.4g49.6g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803