Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)800g5760kcal0.8g0.8g640g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g22191kcal171.6g101.6g2364g0g
Valittu annoskoko2940g11095kcal85.8g50.8g1182g0g
Annoskoko puolitettuna1470g5548kcal42.9g25.4g591g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880