Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g1752g438kcal17.5g80.6g5.3g31.5g
Margariini, 60%, Rainbow131g723kcal1.2g1.2g78.8g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 123g370kcal0.1g90.9g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta35g126kcal4.6g24.5g0.7g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 193g586kcal16.9g106.7g3.7g26.8g
Vehnäjauho puolikarkea 171g586kcal17.4g119.5g2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g5676kcal116.2g849.8g181.2g132.8g
Valittu annoskoko2940g2838kcal58.1g424.9g90.6g66.4g
Annoskoko puolitettuna1470g1419kcal29.1g212.5g45.3g33.2g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967