Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 436g2341kcal3.9g3.1g261.5g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sokeri 223g903kcal0g222.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g584kcal17.3g119.1g2g6g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g488g1709kcal68.3g273.4g33.7g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Mustikka pirkka 200 g697g230kcal7g44.6g7g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g697g593kcal21.6g32.1g41.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g13520kcal285.2g1452.2g731.4g12g
Valittu annoskoko2940g6760kcal142.6g726.1g365.7g6g
Annoskoko puolitettuna1470g3380kcal71.3g363.1g182.9g3g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618