Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka700g2660kcal161g0g210g0g
Cashewpähkinä 280g1608kcal56g52.6g129.8g9.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 700g519kcal5.2g108.5g2.8g7.7g
Fariinisokeri140g568kcal0g139.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos140g1008kcal0.7g0.7g112g0g
Päärynä kuorittu 700g303kcal2.2g56g0.7g27.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka280g28kcal3.1g2.2g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g13389kcal456.4g719.8g911.8g95.2g
Valittu annoskoko2940g6695kcal228.2g359.9g455.9g47.6g
Annoskoko puolitettuna1470g3347kcal114.1g180g228g23.8g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597