Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1349g1889kcal69.6g377.2g9.2g45.9g
Chorizo makkara, annos 100g899g2338kcal98.9g45g197.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)562g112kcal3.4g19.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5886g9339kcal347.6g901.6g480.8g94.4g
Valittu annoskoko2943g4670kcal173.8g450.8g240.4g47.2g
Annoskoko puolitettuna1472g2335kcal86.9g225.4g120.2g23.6g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332