Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1073g361kcal7.4g59g1.1g15g
Sokeri 456g1850kcal0g455.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g21g67kcal2.4g12.9g1.5g6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g11g28kcal0.4g8.5g0.4g5.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g172kcal0g42.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1073g3647kcal21.4g32.2g375.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g12248kcal63.2g1221g756.8g53.8g
Valittu annoskoko2944g6124kcal31.6g610.5g378.4g26.9g
Annoskoko puolitettuna1472g3062kcal15.8g305.3g189.2g13.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891