Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 527g160kcal6.6g25.3g1.1g9g
Valkopippuri 21g59kcal2.2g8.8g0.4g5.4g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt639g294kcal20.4g30.7g9.6g0g
Pekoni rasvainen 447g1682kcal53.7g0g165.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1278g1765kcal239.6g0g89.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g7917kcal645g129.6g532.2g28.8g
Valittu annoskoko2944g3959kcal322.5g64.8g266.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna1472g1979kcal161.3g32.4g133.1g7.2g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849