Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1754g2315kcal229.7g5.3g145.6g0g
Voi 159g1157kcal1.9g0.6g129.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g478g2870kcal114.8g31.6g258.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl531g1897kcal10.6g15.9g201.9g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g16561kcal714g127.8g1470.8g0g
Valittu annoskoko2944g8281kcal357g63.9g735.4g0g
Annoskoko puolitettuna1472g4140kcal178.5g32g367.7g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765