Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1220g2315kcal330.9g0g109.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)531g451kcal5.3g18.6g37.1g0g
Sipuli (kuorittu)398g107kcal5.2g19.1g0.8g6.8g
Korppujauho 133g486kcal13.9g99.3g1.4g7g
Kananmuna kuoreton 584g832kcal72.9g1.8g59.8g0g
Tilli, tuore 80g24kcal2.9g0.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g8431kcal862.2g279g419g31g
Valittu annoskoko2944g4216kcal431.1g139.5g209.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna1472g2108kcal215.6g69.8g104.8g7.8g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992